Élet-Stílus

Egyetlen napra hazatérhetett a kórházból a decemberi vulkánkitörés túlélője

Stephanie Browitt harmadfokú égési sérüléseket szenvedett; testvére és apja nem élte túl a természeti katasztrófát.

Boldog pillanatokat örökít meg, és közben rendívül szomorú az az alább is látható kép, amit a 2019-es új-zélandi vulkánkitörés túlélője posztolt az Instagramra.

A 23 éves ausztrál Stephanie Browitt egyike volt azoknak a turistáknak, akik tavaly decemberben a fehér-szigeti (Whakkaari) vulkán lejtőin voltak, amikor kitört a tűzhányó.

A melbourne-i nő apjával és 21 éves húgával volt a helyszínen, és már a hajóhoz sétáltak vissza, amikor a tragédia történt. A mentők kiérkezésekor apja azt mondta, inkább Stephanie-t vigyék először, a nő így élhette túl a természeti katasztrófát. Apja négy nappal később meghalt a kórházban.

Stephanie húga, Krystal sem élte túl a tragédiát. Holttestét a mai napig nem találták meg.

Stephanie Browitt harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, december eleje óta kórházban van. Most először engedték ki, egyetlen napra – a rövid eltávozás során végre megölelhette kutyáját, épp kedvence első születésnapján, és ezt a pillanatot meg is örökítette.

A mai nap nem lehetett volna jobb, és csodálatos érzés volt újra az otthonomban lenni, még ha csak egy napig is.

A Daily Mail cikkéből kiderül, hogy Browitt a szörnyű sérülések ellenére nagyon boldognak mondhatja magát, hálás a sorsnak, hogy túlélte a tragédiát, és így támogathatják egymást anyjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephanie Coral Browitt (@stephaniecoral96) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2020, időpont: 1:40 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: GoFundMe

Visszamenne a vulkánhoz az új-zélandi fiatal, aki majdnem belehalt egy vulkánkitörésbe
Jake Milbank négy hónapot töltött kórházban, két hetet kómában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik