Élet-Stílus

Nem volt rajtuk maszk, az eladó ki akarta kísérni őket, eltörték a karját

Szerencsére a biztonsági kamera az egészet rögzítette.

Eljárás indult két kaliforniai férfi ellen, akik verekedést robbantottak ki egy Target áruházban, amiben az üzlet egyik alkalmazottja a karját törte. A nézeteltérés abból fakadt, hogy a két férfi az előírások ellenére nem viselt maszkot az üzletben – írja a CNN.

Az eset május 1-én történt a Los Angeleshez tartozó Van Nuys városrészben. A rendőrség közlése szerint épp kikísérték az üzletből a maszkot nem viselő két férfit, mikor az egyikük minden előzmény nélkül a bolt alkalmazottjára támadt. A biztonsági kamerák az egész incidens rögzítették. A felvételen az látszik, hogy egy másik alkalmazott sietett kollégája segítségére, ő nem sokkal később már a földön dulakodott az egyik férfival, míg egy harmadik ott dolgozó a másik férfit rántotta földre. A dulakodás során a bolt egyik alkalmazottjának eltört a bal karja, őt a rendőrök kiérkezése után kórházba szállították.

A két gyanúsítottat, a 29 éves Paul Hamiltont és a 31 éves Phillip Hamiltont a helyszínen letartóztatták, de az 50 ezer dolláros óvadék kifizetése után elengedték őket.

Az esetet követően a Target közleményt adott ki, melyben megköszönték a rendőrség gyors és szakszerű eljárását, és biztosították őket, hogy együttműködnek a nyomozó hatóságokkal.

A biztonsági kamera felvételeit az Abc7 mutatta be híradójában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik