Élet-Stílus koronavírus

„Maradj otthon, vagy táncolj velünk!” – üzent a koporsóval táncoló ghánai csapat

Videóban mondtak köszönetet a járvány ellen küzdő orvosoknak.

Járvány ide, járvány oda, az internet nem pihen, és továbbra is olyan ütemben önti ránk a szórakoztató tartalmakat, hogy alig bírunk velük lépést tartani. Napjaink legnépszerűbb mémje, a koporsót cipelő ghánai férfiak táncos produkciója is csak nemrég került be a köztudatba, ehhez képest rekord gyorsasággal tarolta le az egész világot.

Az egyébként valódi temetési körülmények között játszódó videó a perui rendőröket is megihlette, akik lemásolták a produkciót, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy betartsák a korlátozó intézkedéseket a járvány idején.

Táncolva vittek végig egy koporsót a rendőrök egy perui város utcáin
Ezzel nem mindennapi módszerrel hívták fel a figyelmet a járvány elleni összefogás fontosságára.

A történet most mérföldkőhöz érkezett, mégpedig azért, mert az eredeti videó szereplői kiálltak a nyilvánosság elé, pontosabban egy videót tettek közzé.

A  20 másodperces videóban a maszkokban megjelenő csapat köszönetet mondott azoknak az orvosoknak, akik ezekben a pillanatokban is a Covid19 ellen harcolnak, hálájukat tapssal is kifejezték. Ezt követően pedig elhangzott az a mondta a csapat szóvivőjének szájából, ami várhatóan újabb mémáradatot fog elindítani a közösségi médiában:

Maradj otthon, vagy táncolj velünk!

Mit is lehet erre mondani? Inkább hallgassunk rájuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik