Élet-Stílus

Gusztustalan dolgot csempésztek szobatársuk reszelt sajtja közé egy amerikai lánykollégiumban

A három elkövető ellen eljárás indult.

Aki valaha lakott kollégiumban, tudja, hogy az egész elképzelhetetlen anélkül, hogy a bentlakók időről időre ne szívassák egymást. Ezek lehetnek tényleg viccesek és ötletesek, de az is igaz, hogy könnyű átlépni a határt, amikor már inkább veszélyes vagy gusztustalan a mutatvány – amiért adott esetben eljárás is indulhat.

A Vt című lap szerint pontosan ez történt az amerikai Northwest Iowa Community College kollégiumban, ahol három lány, a 20 éves Lindsey Ann Cundif, a 19 éves Kyiah Elaine Kastner és a 20 éves Ellie Thompson gyomorforgató szívatást találtak ki a meg nem nevezett negyedik szobatársuknak: nemes egyszerűséggel lereszelték a talpukat, majd az elhalt bőrt abba a zacskóba dugták, ahol a lány a reszelt sajtot tartotta. És mivel neki fogalma sem volt arról, mire készülnek a szobatársai, evett is a zacskóból. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a három lány viccnek szánta-e a dolgot, vagy valami miatt bosszút akartak állni.

Mindez március 13-án történt, nem sokkal az előtt, hogy a járvány miatt bezárt volna az intézmény, végül április 20-án indítottak eljárást a három elkövető ellen.

A médiának az egyetem szóvivője, Kristin Kollbaum elmondta, mindenben együttműködnek a hatóságokkal, és mindenkit biztosítanak, hogy a hallgatóik és alkalmazottaik biztonsága a legfontosabb számukra.

Azt fontos elmondani még az esettel kapcsolatban, hogy március elején még nem jelentettek koronavírusos esetet Iowa államban, így nem állt fenn annak a veszélye, hogy az elkövetők tettének következtében a negyedik lány elkaphatta volna a koronavírust.

 

Kiemelt kép: illusztráció (Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik