Élet-Stílus

Itt egy megoldás, hogy elviselhetőbb legyen a barátok hiánya

Tetováltassa magára a haverja fejét!

Ha szavazást csinálnánk arról, hogy kinek mi hiányzik a legjobban a járvány előtti életéből, akkor alighanem a legtöbb voksot szerző válaszok között lenne a barátokkal való találkozás.

Mert persze, nagyon szuper, hogy videokonferencián koccinthatunk velük, úgy, hogy még ki sem kell mozdulni otthonról, de egyrészt valószínűleg mindenki már inkább kimozdulna, másrészt meg – valljuk be – a Zoom és társai nem pótolják a személyes társalgást.

Hogy a várva várt találkákig könnyebben fel tudjuk dolgozni barátaink hiányát, a LadBible azt javasolja, vegyük igénybe egy francia művész sajátos szolgáltatását: Lise Grossmann az ismerősök, rokonok (kutyák stb.) fotóiból grafikát rajzol, azokat pedig ideiglenes tetoválásokká alakítja.

Innentől pedig, ha nagyon hiányzik a legjobb barátunk, akkor elég csak rápillantanunk a kezünkre, vagy bármely egyéb testrészünkre, ahová az arcképét felhelyeztük.

Az Etsyn áriusító grafikusnak csak át kell küldeni a fotó(ka)t, és leírni, hogy szeretnénk-e a kép mellé nevet vagy valamilyen egyéb szöveget, és Grossmann két héten belül küldi a műtetkókat. A szolgáltatás nem most indult be – ez abból is látszik, hogy az oldalon kiemelten szerepelnek az esküvős (legény- és lánybúcsús) ajánlatok –, de ezekben a fura, együttléteket nélkülöző időszakban ki ne próbálná enyhíteni a távolságtartás miatt érzett fájdalmát – akár egy havertetkóval.

 

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik