Élet-Stílus

Öt óra alatt négyheti ingyen kaját szerzett a Wendy’s-ből

A portlandi férfi nem sokat teketóriázott.

A járvány hozta magával a gazdasági válságot is, ilyen vészterhes időkben pedig célszerű kihasználni minden akciót. Ezt gondolta az a férfi is, aki felkapta a fejét, amikor meghallotta, hogy a Wendy’s éttermekben április 24-én Egyesült Államok-szerte ingyen adják a négydarabos csirke nuggetseket. A Twitteren Skweezy Jibbs néven szereplő férfi úgy döntött, kihasználja a lehetőséget.

A portlandi fiatalember összesen tizenegy Wendy’s-be látogatott el – mindegyikbe kétszer. Oregon mellett a szomszédos Washington államba is átruccant, és minden gyorsétteremben felnyalábolta a csirkefalatkákat.

Aztán a Twitteren megosztotta portyájának részleteit:

Kemény időket élünk, úgyhogy amikor meghallottam, hogy  Wendy’s ingyen adja a négydarabos nuggetseket, tudtam, hogy iparkodnom kell. 17 mérföldön belül két állam minden nyomorult Wendy’s-ébe bementem kétszer. Öt órába tellett, de most négy hétig ingyen kajálunk.

A portlandi férfi beszerzőkörútja a gyorsétterem figyelmét is felkeltette: a Wendy’s azt írta hivatalos Twitter-oldalán: Ez tényleg lenyűgöző. Nem viccelünk.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik