Élet-Stílus

Három óra alatt a brit miniszterelnökké változott a skót sminktanár

Hihetetlen, de Alana Pignatiello csak most, a karantén alatt kezdett el foglalkozni az ismert emberek megformálásával.

Nem akarták elhinni egy skót sminkesnek, hogy nem festményekről tett ki képeket a Twitterre, hanem a fotókon saját maga látható, miután teljes átalakuláson ment át. Először is megmutatjuk őt:

A Paisley-ben élő Alana Pignatiello a kijárási korlátozások előtt sosem próbálta ki, hogy ismert emberek arcát festi a sajátjára. A 38 éves kétgyerekes anya sminkelést tanít, és most, hogy csak az interneten tudja oktatni diákjait, az egyik tanítványait előállt egy ötlettel: idézzék meg – sminkes átalakulás formájában – azokat, akik legtöbbet tesznek a koronavírus-járvány idején: az egészségügyi dolgozókat, a bolti eladókat.

És miután a védekezés hősei megvoltak, Pignatiello úgy döntött, kipróbálja, át tud-e változni Boris Johnsonná. Három óra alatt készült el a sminkkel:

Fontos, hogy itt már videó formájában látható a brit miniszterelnökre sminkelt tanár, mert amíg fotókat posztolt, sokan nem akarták elhinni, hogy nem festmény látható a képeken.

Pignatiello eredetileg csak azért publikálta a fotókat a mindössze 385 követővel rendelkező Twitter-oldalán, hogy a tanítványait motiválja. De most már a legolvasottabb brit lapokban is róla írnak, többek között azért, mert amikor Lewis Capaldit formálta meg, maga a világhírű skót énekes is megosztotta a csodálatos átalakulást – 54 ezer like lett az eredménye.

 

Százezrek nézik a végtagok nélkül élő nő sminkvideóit
A kaliforniai nőnek agyhártyagyulladás miatt kellett amputálni a kezeit és a lábszárait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik