Élet-Stílus

Százezrek nézik a végtagok nélkül élő nő sminkvideóit

A kaliforniai nőnek agyhártyagyulladás miatt kellett amputálni a kezeit és a lábszárait.

A Kaliforniában élő Kaitlyn Dobrow élete 18 éves korában változott meg végleg. Agyhártyagyulladással kórházba került, ahol fél évet kellett töltenie, 22 műtéten esett át, és az összes végtagját elveszítette.

Az első tünetek megjelenése előtt egy este barátaival bulizott, de nagyon elkezdett fájni a feje, így hazament. Éjszaka láza volt, hányt. Reggel felkelt, de összecsuklottak a lábai.

Ekkor álltam utoljára a lábaimon

– meséli egy nemrég készült interjúban. Csakhamar lilulni kezdett a bőre. Mint kiderült, agyhártyagyulladást kapott, a kór megtámadta a keringését, és a végtagjain elhaló szövetek miatt amputálni kellett a kezeit és a lábszárait. Elveszítette bőrfelületének 57 százalékát is.

Dobrow túlélte, és az egyetlen olyan tevékenységbe kapaszkodott, amit a művégtagokkal is ügyesen csinált: a sminkelésbe. Azóta YouTube-csatornát üzemeltet, ahol közel 250 ezren követik, és az Instagramon is van több mint 135 ezer rajongója.

Az interjúban így nyilatkozott:

Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam az életemet olyannak, amilyenné változott. De amikor a YouTube-ra és az Instagramra posztolok, azt érzem, hogy olyasmit csinálok, amiben jó vagyok. Szeretem a pozitív visszacsatolásokat is, és azt, hogy a videókkal segíthetek másoknak.

Mutatunk Kaitlyn Instagram-oldaláról egy videót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaitlyn Dobrow (@kaitlyndobrow) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2020, időpont: 10:13 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik