Élet-Stílus

Kővé dermedtek a barátai, mikor megnézte, mi okozza a padlásán azokat a furcsa zajokat

Élőben közvetítette, ahogy felmászik a padlásra, és megnézi, mi van ott.

Valami „nyikorgó” hangot adott ki a szobája felett a padláson valami, ezért Rob Savage úgy döntött, megnézi, mi okozza. Pontosabban éppen videocsetelt a barátaival, mikor erről beszélt, egyikőjük azt tanácsolta, nézze csak meg, míg egy másik szerint biztos patkányok élnek fent. Mindenesetre Savage elindult, vitte magával a kameráját is (legalább kést nem, arról lebeszélték), hogy a barátai is lássák, mire jutott (és persze a videó később felkerült a Twitterre is).

Ahogy mászott fel a padlásra vezető létrán, már egy barát mondta, hogy oda sem mer nézni, de Savage is arról beszélt, hogy remeg a keze.

Ahogy felért a férfi, körbenézett, már majdnem körbeért, mikor:

Igen, egy zombiszerű lény, nagy sikítás közepette, aztán Savage le is esik a lépcsőről. A barátai nagy része meg sem tud szólalni a döbbenettől, fél perccel az egész után mondja csak az egyikőjük, akit ezek szerint nem olyan könnyű átverni, mint a többieket, hogy:

Ez hihetetlen, hogyan csináltátok?

Mondjuk, hogy a barátoknak nem feltétlen kellett megijedniük, arra jó ok, hogy Savage egyébként rendező, reklámokat, sorozatepizódokat, filmeket is csinált. Viszont az is igaz, hogy Savage már hetek óta csepegtette az információkat, hogy bevegyék a padláson élő ember történetét.

Koronavírus - Még több hír a témában

Ajánlott videó

Olvasói sztorik