Élet-Stílus

Kollégája figyelmeztette, mindent látnak, amit home office-ban a gépen csinál, így azt is, hogy pornót néz

Kellemetlen helyzetbe került nagyon.

A koronavírus-járvány egyik következménye a home office, vagyis, hogy elég sokaknak otthonról kell dolgoznia. Ez azonban sokakat nagyon elkényelmesített, egy bíró például kiakadt, hogy az ügyvédek félmeztelenek, vagy éppen az ágyból jelentkeznek be a videós tárgyalásra.

Még kellemetlenebb, mikor egy csoportos videócsetben egy nő elfelejtette, hogy nem csak ő látja a kollégáit, hanem ők is látják őt, és azt is, hogy közben elment pisilni.

Hasonlóan kellemetlen helyzetbe került Calum.

Hogy ki is Calum, arról nem tudunk beszámolni, ahogy arról sem, ki az a Gary. Mindenesetre ők ketten annak az üzenetnek a szereplői, amely a Redditre is felkerült.

Eszerint Gary egy reggel értésére adta Calumnak, nagyon kedvesen, hogy távvezérléssel van bejelentkezve. Ami azt jelenti, folytatta Gary, hogy

A képernyőd itt is látható, és mindannyian láthatjuk, hogy az érdeklődések között pornót nézel

Gary, akiről sajnos azt sem tudjuk, Calum felettese vagy kije, emiatt nem leszúrja munkatársát, hanem a segítségére siet. Azzal folytatja az üzenetét, hogy a képernyő felső részén van egy menü, amin belül pedig egy ikon, ami elsötétíti a monitort, mármint mások, ha az be van kapcsolva, nem látják, ő mit csinál.

Így privátban folytathatod

– majd egy mosolygós emoji, majd egy köszönet Garytől a levél végén.

A Reddien sokan arról írtak a kommentelők közül, hogy ez az üzenet biztosan kamu, de aztán később megerősítették, hogy ez a viccelődő üzenet valódi.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik