Élet-Stílus

Dallos Bogi: Néha random módon sírógörcsöm van

Megváltoztatta a járványhelyzet.

Lilu sminkelős sorozatának legutóbbi vendége Dallos Bogi volt, persze csak virtuálisan. A karantén miatt ugyanis csak webkamerán keresztül tudtak beszélni. Kézenfekvő volt, hogy Lilu először arról kérdezte meg az énekesnőt, hogy hogyan viseli a járványhelyzetet.

Nem tartom magam annyira hangulatembernek, viszont most abszolút az lettem. Minden nap más lelki állapotban ébredek. Van, hogy néha úgy random módon sírógörcsöm van a helyzet miatt, aztán mindig próbálok egy kicsit túllépni rajta és próbálom magam azzal nyugtatni, hogy minden helyzetből valamit tanulnunk kell. Hiszek abban, hogy ha már itthon vagyunk és ezzel próbáljuk megállítani ezt a szörnyű járványt, akkor ne csak azzal teljenek a hétköznapjaink, hogy sorozatokat nézünk és ülünk a kanapén, hanem próbáljuk hasznosan tölteni ezt az időt is, amennyire lehet. Persze nem vagyok topon lelkileg

– magyarázta Dallos Bogi, aki arról is beszélt, hogy habár korábban vágyott rá, most már kifejezetten unja, hogy minden nap melegítőben és smink nélkül kell lennie.


Kiemelt kép: YouTube/Liluland

Ajánlott videó

Olvasói sztorik