Élet-Stílus

Lil Nas X: A sírig akartam titkolni, hogy meleg vagyok

Szerencsére meggondolta magát a világhírű rapper.

Lil Nas X, a világ egyik legismertebb rappere még tavaly júliusban coming outolt, most viszont érdekes interjút adott a The Guardiannek. Ebben elmesélte, hogy eredetileg nem akart arról beszélni, hogy a férfiakhoz vonzódik, de a világsztárság abba az irányba mozdította, hogy mindenkivel megossza a dolgot.

A teljes igazság az, hogy a sírig akartam titkolni. De minden megváltozott, mikor Lil Nas X lettem. Teljes erőmmel szeretném az LMBTQ-közösséget támogatni. Arra viszont nem buzdítom őket, hogy olyasmit tegyenek, amiben nem biztosak 100%-ig. Ahogy én sem mertem erről beszélni az általános iskolában és a gimiben. Ez nagyon nehéz dolog

– kezdte a rapper. Ahogy hozzátette:

Nekem azért könnyebb. Senki sem akar emiatt kirúgni a házból vagy egyéb módon szarakodni velem. A családom tud mindent, de ez nem olyan, amiről mindig beszélünk. Nem fognak odarohanni hozzám, hogy »Ó, van egy pasid?«. Viszont nem szeretném, hogy a szerelmi életem tabu téma legyen. Mi van a családomban lévő gyerekekkel? Mit mondok nekik? Szeretném, ha egészségesen gondolkodnának arról, ki is vagyok én. Ne az legyen, hogy meg se tudok szólalni, ha valamit kérdeznek.

Arról, hogy hogyan is lett világhírű előadó, itt írtunk bővebben:

Így lett egy mémből az Egyesült Államok legnagyobb slágere
Egy fekete srác country-t és hip-hopot vegyítő slágerét felkapta az internet, majd rövid idő alatt Amerika leghallgatottabb dalává vált.

Kiemelt kép: Ethan Miller/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik