Élet-Stílus

Óriási ötlettel győzte le a magányt az arizonai nő

Élő chat. De szó szerint.

A koronavírus-járvány miatt az utóbbi hetekben a kézzelfogható, offline világunkból amit lehetett, áthelyeztünk online-ba. Az interneten tanul a gyerek, videókonferencián tartjuk a munkahelyi megbeszéléseket, sőt egyesek az esküvőket is.

Karanténvilág: már az esküvő is videókonferencián zajlott
A lagzit elhalasztotta a floridai pár, de a szertartásról nem akartak lemondani.

Sok mindent pótolnak ezek a lehetőségek, de nem tudják megközelíteni sem az érzést, amit egy találkozás, egy valódi beszélgetés nyújt. Nem csoda, hogy van, aki mégis megpróbálja valahogy visszahozni a hagyományos társalgást, monitor és internet-hozzáférés nélkül.

Egy arizonai nőről van szó, aki kitalálta, hogy élő chatszobát csinál.

A Phoenixben élő nőnek nemrég meghalt a kutyája, így teljesen egyedül kell átvészelnie ezt a mindenki számára megterhelő időszakot. A nő – akinek nevére nem derült fény az alábbi riportban – úgy érezte, el van zárva a világtól,ezért nyitott egy ablakot. Kitett egy széket a házától néhány méterre (figyelve az elvárt társadalmi távolságtartás mértékére), és egy Live Chat feliratú táblát, amely a nyitott ablakára mutatott.

És az emberek egymást váltják a széken: a szomszédok, de még vadidegenek is leülnek, hogy beszélgessenek az ablakban álló nővel. És nemcsak az ötletgazda, de valamennyi beszélgetőtársa, aki távozik az élő csevegés után, sokkal kevésbé érzi magát elszigeteltnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik