Élet-Stílus

„Arról fantáziálok, hogy munkából hazafelé megerőszakolnak”: brutális bosszúpornós esetről mesélt az áldozat

A brit nőnek az ellopott szexvideó miatt tönkrement az élete.

Egészen hihetetlen módon készítette ki volt barátnőjét egy brit férfi.

A 29 éves áldozat most mesélt a sajtónak arról, hogy egykori párja, Tom Horwood mit tett vele évekkel a szakításuk után. Mint kiderült, a perverz ex talált a nő laptopján egy felvételt, amin a nő egy korábbi párjával szeretkezik; úgyhogy lelopta a videót, és feltöltötte a világ egyik legnagyobb pornóoldalára, a PornHubra.

De a Mirror brit bulvárlap szerint Horwood nem elégedett meg ennyivel, létrehozott a nő nevében egy Twitter-oldalt, ahol áldozata valós nevét, címét, munkahelyét is feltüntette, majd kiírta, hogy arról fantáziál (mármint a nő), hogy munkából hazafelé menet hátha megerőszakolja valaki.

Mindezekkel úgy szembesült az áldozat, hogy egyszer csak elkezdett üzeneteket kapni perverz férfiaktól, akik közölték, hogy készek megerőszakolni, sőt volt, aki megvásárolt vonatjegyéről küldött fotót, mondván, épp indul a nőhöz.

A rendőrök ezek után figyelmeztették, hogy rengeteg internetes hivatkozásban szerepel a film és a Twitter-oldal. A nő a bosszúpornó elleni segélyvonal munkatársaitól kért és kapott segítséget ezek eltüntetésében.

A 29 éves áldozat azt mondja, tönkrement az élete, el kellett költöznie, és a munkahelyén sem volt maradása. Azóta ismét párkapcsolatban él, de állítása szerint már senkiben nem tud úgy megbízni, mint korábban.

A 33 éves Tom Horwoodot tavaly márciusban tartóztatták le, az egyik lefoglalt számítógépében gyermekpornó-vonatkozású tartalmakat találtak a rendőrök. A férfit 22 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Fotó: Kent rendőrsége / Facebook
Hotelszobákban videóztak titokban, mások fizettek, hogy nézhessék
Titokban filmeztek le hotelvendégeket Dél-Koreában, a felvételeket pedig online streamelték fizető vendégeknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik