Élet-Stílus

A világ leghülyébb munkahelyi balesete: egy négyzetméternyi késbe esett a lufigyűlölő művész

Rosszul kombinálta bizarr hobbijait a norvég zseni.

Jan Hakon Erichsen egy norvég művész, aki nem szereti a lufikat. Hosszan magyarázhatnánk, hogy mennyire nem kedveli a léggömböket, de talán ebből a videóból is kiderülnek az érzései:

A bizarr felvételből talán az is kiderült, hogy Jan Hakon Erichsen – a lufikkal ellentétben – nagyon szereti a késeket. Van is otthon egy olyan „szobra”, ami nem más, mint egy bekeretezett festővászon amin átszúrt nagyon sok kést.

Még visszatérünk a vágóeszközökre, de el kell mondanunk, hogy Jan Hakon Erichsennek van még egy szórakozása, amit úgy hív, bútor aerobic. Ezt is magyarázhatnánk, de inkább ezt is megmutatjuk

Na, és – mikor, ha nem a járvány kellős közepén, amikor mindenki azért szurkol, hogy messziről elkerülje a kórházakat – a norvég művész sikertelenül ötvözte két hobbiját, és egy ilyen bútor-aerobicozás közben lezuhant és ráesett a fentebb említett, ablakban tartott késes műalkotásra.

A BuzzFeed információi szerint összesen huszonöt öltéssel varrták össze a sebeit, és a későbbiekben újabb beavatkozásra szorul.

A művész azt írta Twitteren:

Kiderült, hogy egy idióta vagyok.

Majd elmagyarázta, hogy egyensúlyozás közben rázuhant a késekből álló műtárgyra, merthogy ő egy idióta, aki elől hagyja az életveszélyes tárgyakat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik