Élet-Stílus koronavírus

A McDonald’s közzé tette egyik legnépszerűbb ételének receptjét a karanténban ülőknek

Ami ráadásul pofonegyszerű.

Kinek mi hiányzik a legjobban a kijárási korlátozás idején? Az emberek nagy része egyre nehezebben viseli a bezártságot, szívesen menne újra társaságba, találkozna a barátaival, vagy ülne be valahova enni egy jót. Ez utóbbi hely lehet akár a McDonald’s is, jelenleg viszont úgy tűnik, egy darabig még várni kell a következő közös mekizésre. Ez különösen azoknak lehet fájó, akik nem csak a társaság miatt mennének, hanem amúgy a kajájukat is szeretik. Nekik tett most hatalmas gesztust a gyorsétteremlánc, melyről a Ladbible számolt be.’

Annak érdekében, hogy a Meki szerelmesei hódolhassanak a szenvedélyüknek úgy, hogy közben ne kelljen kimozdulniuk a lakásból, a McDonald’s különleges ajándékkal kedveskedett: közzé tették a receptjüket.

Pontosabban az egyik legnépszerűbb reggeli, a tojásos-húsos McMuffin receptjét, amit így mostantól bárki elkészíthet otthon. Maga a recept egyébként nem túl bonyolult, és azoknak is csalódniuk kell, akik hét lakat alatt tartott szupertitkos összetevőkre számítottak, cserébe viszont még azok is el fogják tudni készíteni, akik csak a legvégső esetben tévednek be a konyhába.

Forrás: McDonald’s

Ajánlott videó

Olvasói sztorik