Élet-Stílus koronavírus

100 autó vonult fel a karanténban szülinapozó hároméves tiszteletére

A menet egy másik ausztrál kisfiú születésnapját is feldobta.

Minden bizonnyal sok embernek örökre emlékezetes marad a szülinap, amit két kisfiúnak szerveztek helyi lakosok Ausztráliában.

Louie most lett hároméves, a Perth közelében található Melville városában, azon belül is Palmyrában lakik. Már nagyon készült a szülinapjára, és igen csalódott volt, amikor kiderült, hogy – az ismert okok miatt – nem találkozhat a kedvenc rokonaival.

Louie anyja, Jessica Peek úgy döntött, helyi közösséghez fordul segítségért. A Facebookon elkezdett szervezkedni – nem kis sikerrel.

A végeredmény: a palmyraiak hatalmas autós felvonulást rendeztek a karantén-szülinapot tartó hároméves tiszteletére. 

Az anyuka tippje szerint száz ember vehetett részt a parádén, a Daily Mail cikke viszont azt írja, a helyiek 100 kocsival – azokban közel 300 emberrel – vonultak fel Louisék háza előtt. egy kukásautó vezette a menetet; a lufikkal feldíszített, folyamatosan dudáló járművekből Louis kedvenc dala szólt, volt, aki még be is festette az autóját. A parádé résztvevői megafonokkal kiabálták ki a jókívánságokat az út szélén figyelő szülinaposnak.

Louis még nem értheti, mi történik a világban, és miért nem ünnepelhet a szeretteivel, de az anyja szerint nagyon élvezte a különleges napot. A konvoj utána továbbhaladt, és egy másik helyi kisfiú, Alby nyolcadik születésnapját is emlékezetessé tette.

 

A mostani rendkívüli helyzetben az ünnepek is sajátosak, nemrég egy 101 éves férfi karantén-szülinapjáról írtunk:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik