Élet-Stílus

Sokkolta a családját a nagymama a 94. születésnapján

Senki sem ezt várta.

Bár nem mindenki szereti a szülinapokat, ha már megtartják neki a rokonai, barátai, próbálnak jó arcot vágni hozzá. Nem úgy egy amerikai nagymama, vagy legalábbis csak a mondandója elejéig.

Pauline Kay a TikTokjára töltött fel egy videót, amelyben nagymamája 94. születésnapján készült. A nagyi ül a torta előtt, rajta az égő kilences és négyes gyertya, az összegyűltek pedig a Happy Birthday-t éneklik épp. A nagymama mindezt rezignált arccal fogadja, talán mintha a végére elmosolyodna, főleg amikor aztán már azt mondja:

Hát, nagyon szépen köszönöm,

A mondat második felére viszont eléggé elkomorul az arca és azzal folytatja:

remélem, ez az utolsó.

Mármint szülinapja. Hirtelen senkinek sem esik le, mit is mondott, egy férfitől azt hallani, hogy felvágja a tortát, az idős asszony mögötti lánynál is eltelik pár pillanat, míg felfogja a nagymama szavait.

Elég ijesztőnek és letaglózónak tűnik az üzenet, az unoka a videóhoz írt szövege azzal konstatálja a mondandót: „A befejezés… Nem tudok nem 😭”. Vagyis nem hangosan sírni. Ez ugyanis ennek az emojinak a jelentése.

Kay következő videóján az előbbi felvételen látható lánnyal táncol, akinek az orrlyukaiból két zsebkendő ficánkol ki. A szintén a szülinapon készült videót azért tette ki, hogy mindenkit megnyugtasson, „a nagyi nagyon jól van”.

Kiemelt kép: TikTok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik