Élet-Stílus koronavírus

Egy brit játékteremben vécépapírt és fertőtlenítőt lehet nyerni a markolós gépből

A szokásos plüssbabák és játékfigurák helyett hiánycikkekért lehet küzdeni.

Ahogy a brit üzletek polcairól kezdenek eltűnni a vécépapírok és fertőtlenítők, a koronavírus-járvány okozta pánikvásárlás miatt, egy angol játékterem tulajdonosa úgy döntött, különös módon használja ki a helyzetet. Markolós játékgépéből eltüntette a szokásos nyereményeket, és most játékok helyett a két legkeresettebb higiéniai terméket tudja hazavinni a szerencsés nyertes.

A devoni Westward Ho! településén található játékterem tulajdonosa, a 48 éves Rob Braddick a CNN-nek elmondta, ezzel csak egy kis vidámságot próbált csempészni az emberek életébe.

Remélhetőleg mosolyt csalok vele az emberek arcára, ez most mindenkire ráfér

— jelentette ki a férfi. A játékterem látogatói fél fontért játszhatnak a vécépapírokért, amiért háromszor próbálhatják meg a markolóval kiemelni a gépből a kiszemelt papírt. A fertőtlenítő már drágább: egy fontért csak egy alkalommal lehet próbálkozni.

Braddick a LADBible-nek elmondta, miután híre ment a játéknak, többen is csak emiatt látogattak el hozzá. Állítása szerint nem akarták elhinni, hogy tényleg megcsinálta, és nem csak egy PR-fogás az egész.

Remélhetőleg Braddick úgy állította be a gépet, hogy azzal könnyen nyerni lehessen. Ahogy arról korábban már írtunk, ezek a markológépek úgy vannak beállítva, hogy egy adott pillanatban túl szorosan fogjanak össze a markoló karmai, és így kiessen belőle a játék. A gép tulajdonosa pedig ezen még állíthat, attól függően, mennyire szeretné, hogy nyerjenek vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik