Élet-Stílus

Egy birka és egy szarvas tetemével is meztelenül pózolt a kilenc guminővel élő férfi

A brit elítélt számítógépén gyermekpornót is találtak.

Most tárgyalták annak a brit férfinak az ügyét, akinek korábban illegális tartalmakat találtak a számítógépén.

A kilenc guminővel egy fedél alatt élő Everard Cunion lakásában két évvel ezelőtt tartottak házkutatást a rendőrök, miután a christchurchi férfi zaklatni kezdett egy nőt, akivel egyébként az iskola elvégzése, 1972 óta nem találkozott. A nyomozás során lefoglalták a férfi számítógépét, miután gyermekpornót és más extrém tartalmakat találtak rajta.

A Mirror cikkéből kiderül, hogy 2019 nyarán vizsgálták át alaposan az elkobzott gépet – és Cuniont azonnal le is tartóztatták. A gyermekpornó mellett olyan képeket találtak a számítógépen, amiken az látható, hogy a hálószobájában egy birkatetemmel pózol.

A tárgyalásán a 63 éves férfi elmondta: „lehet, hogy meztelenül pózolt a báránnyal”. Az állatot egy farmról szállította az otthonába. Cunion részletezett egy korábbi esetet is, amelyben egy szarvas teteme volt érintett.

A férfi nem tudott magyarázatot adni tettére.

Hivatásos pártfogója szerint Cunion – miután 2019-ben prosztatarák miatt kemoterápiás kezelést kapott, és ez érzékenyen érintette libidóját –nem jelent veszélyt a társadalomra. Everard Cuniont egy év közérdekű munkára ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik