Élet-Stílus

Elásott egy Big Mac menüt a kertben, majd 14 hónap múlva előszedte és megette

A brit férfi így ünnepelte 40. születésnapját.

Az angliai Barnsley városában élő Matt Nadin mindig is büszke volt arra, hogy bármilyen romlott ételt meg tud enni anélkül, hogy felfordulna a gyomra, rosszul lenne és elhányná magát. A háromgyerekes apuka azonban 40. születésnapjára egy igazi őrültséget talált ki. Egy olyan mekis menüt evett meg, ami több mint egy évig volt a földbe ásva – írta a Metro című brit bulvárlap.

A férfi még 2018 novemberében ásott el egy Big Mac menüt barátja, Andy Thompson kertjében. A terv szerint egy évvel később szedték volna elő a műanyag dobozban elföldelt Big Macet, sült krumplit és csokis shake-et, de azt végül csak idén januárban tudták megtenni.

A 14 hónapos kajával aztán beültek abba a McDonald’s étterembe, ahol azt megvásárolták, majd Nadin fogta, és húsz perc alatt elfogyasztotta a finoman fogalmazva nem éppen étvágygerjesztő ételt. Erről videót is készítettek, amit YouTube-csatornájukon tettek közzé.

Nadin elmondta, hogy bár a krumpli szörnyen nézett ki, és penészes volt, a csokis shake pedig sárra emlékeztetett, a burger meglepően jó állapotban maradt meg: kinézetre nem sokban különbözött a frissen vásárolt szendvicstől, és ízre sem volt olyan rossz. A hús állítása szerint csak nagyon kemény volt, a szendvics alja kissé nedves a salátának pedig furcsa íze volt, de meg lehetett enni.

Úgy néz ki a 20 éves Big Mac, mintha tegnap vásárolták volna
Ijesztő, amit látunk, de érthető is egyben.

A kiemelt képen Matt Nadin a 14 hónapos burger evése közben. Fotó:YouTube/BeeperBeef

Ajánlott videó

Olvasói sztorik