Élet-Stílus

Úgy néz ki a 20 éves Big Mac, mintha tegnap vásárolták volna

Ijesztő, amit látunk, de érthető is egyben.

Júliusban lesz 21 éve, hogy David Whipple vásárolt egy Big Macet a logani McDonald’s-ban. A szendvicset eredetileg ahhoz vásárolta, hogy a prezentációihoz mutassa be, amelyeket az enzimek működéséről tartott és arról, hogy hogyan romlanak meg a dolgok.

Whipple a kabátzsebébe rakta a hamburgert, amit aztán beraktak a szekrénybe, és jó pár évig ott is maradt, a férfi és családja ugyanis elköltözött Loganből St. George-ba. Whipple már meg is feledkezett a kabátról, azt hitte, felesége elajándékozta.

Már 14 éves volt a Big Mac, mikor újra előkerült, és tulajdonképpen alig változott valamit ahhoz képest, ahogy eredetileg kinézett. Az ezt bemutató videó be is járta a világsajtót (mi itt írtunk róla) akkor, most aztán a 2Newsnak eszébe jutott, mi lehet a már 20 éves szendviccsel.

A férfi pedig azóta is a dobozában tartotta hamburgert, és most újra megmutatta. Még mindig semmi változás, vagyis mindössze annyi, hogy a szaga inkább hasonlít egy kartonlapéra, mint egy hamburgerére.

Man unveils 20-year-old hamburger

EXCLUSIVE: You won't BELIEVE how good this 20-year-old hamburger looks. WATCH as Utahn David Whipple explains how this all happened.STORY: https://kutv.com/news/local/utah-man-unveils-20-year-old-mcdonalds-hamburger

Közzétette: KUTV 2News – 2020. január 2., csütörtök

Hat éve azért is ment nagyot a Big Mac története, mert sokan azt látták ezzel bizonyítva, hogy a tartósítószerek miatt néz ki úgy, ahogy, de ahogy sokan rávilágítottak – így az Urbanlegends is – a rohadás helyett a hamburger kiszárad. Szobahőmérsékleten még azelőtt elveszíti a nedvességét, hogy megpenészedhetne.

Kiemelt kép: Yu Chun Christopher Wong/S3studio/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik