Élet-Stílus

A fiatal srác romantikus vacsorát főzött a szerelmének, csakhogy nem figyelt egy apróságra

Elég nagy baki, de aztán még neki állt feljebb.

A Mirror írt cikket abból a Reddit-bejegyzésből, amelyben egy fiatal srác történetét mutatják be, aki úgy döntött, hogy romantikus vacsorával lepi meg a párját. Hamarosan itt a Valentin-nap, ami azt jelenti, hogy a párok ilyenkor próbálnak egymásra jobban odafigyelni a szokásosnál. Egyesek utálják ezt az időszakot, mások viszont szeretik és apró figyelmességekkel lepik meg a szerelmüket.

Mint például egy romantikus vacsorával.

Ha azt hinnénk, hogy a balul elsült vacsora történetét a lány osztotta meg a fórumon, akkor nagyot tévedünk. A sztorit ugyanis maga a nagyot bakizó fiú írta meg, de nézzük, mi is történt.

A fiú egy egyszerű, de finom csirkevacsit szeretett volna összeütni és a választás egy gombás receptre esett. A gond ezzel csak az volt, hogy a barátnője annyira utálja a gombát, hogy még a pizzáról is képes egyesével leszedegetni. A szerelmes fiú erre mit csinált? Hát persze, hogy a receptet követve megpakolta gombával az ételt.

A lány természetesen teljesen kiakadt azon, hogy hogyan lehet ilyen érzéketlen.

A fiú nem érette, hogy a párjának mi a baja, mivel ő csak kedveskedni akart, és nem csinált mást, csak a receptet követte.

És a legszomorúbb az egészben, hogy arra sem volt hajlandó, hogy megkóstolja.

– írja a fiú, akinek azóta az egész internet próbálja elmagyarázni, hogy miért ő a hibás és nem a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik