Élet-Stílus

Kiásta felesége holttestét, és 16 éve vele alszik egy vietnami férfi

A nő 2003-ban hunyt el, ami annyira megviselte a férjet, hogy inkább kiásta maradványait, hogy minden nap vele lehessen.

Annyira nem bírta elviselni szeretett felesége elvesztését egy vietnámi férfi, hogy kiásta a nő maradványait, és 16 éve együtt alszik vele az ágyában – írta a helyi sajtó. A férfi gyerekei és a falubeliek tiltakozása ellenére fekszik minden egyes este halott felesége mellé, még a rendőrségnek sem sikerült elérni, hogy a nő maradványait vigye vissza a temetőbe.

A vietnami sajtóban megjelent beszámolók szerint Le Van 1975-ben házasodott össze feleségével, akit az esküvő idején még alig ismert, a házasságot a szülők beszélték le, amikor Le Van még gyerek volt. A pár az esküvő után végül egymásba szeretett, és hét gyerekük született.

A nő 2003-ban hunyt el, amikor férje távol volt otthonától. Felesége elvesztése annyira megviselte őt, hogy a temetés után a síron aludva töltötte az éjszakát, hogy közel legyen hozzá. Pár hónap után alagutat ásott a sírhoz, hogy közvetlenül mellette aludhasson.

Amikor ezt gyermekei megtudták, megtiltották neki, hogy a temetőben töltse az éjszakákat, ezért úgy döntött, ha már nem engedik oda, akkor a feleségét viszi el onnan magához. Kiásta neje maradványait, majd azokat egy belül üreges szoborba helyezte, amit ő maga készített gipszből, ragasztóból, cementből és homokból.

A szoborba rakott maradványokat az ágyába helyezte, és azóta minden egyes éjszakát felesége mellett tölt. A férfi kijelentette:

Az emberek azt gondolják, hogy őrült vagyok, de erősen hiszem, hogy így mindig velem van. Egészen biztosan addig fogok aludni a holtteste mellett, amíg meg nem halok.

Kiemelt Fotó: YouTube/Cuộc Sống Miền Trung

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik