Élet-Stílus

Összejött egy egyéjszakás kalandra az exével, hármas ikrekkel lett terhes

A brit párnak korábbról már van három közös gyermeke, és épp szakításban voltak, amikor egy éjszaka alatt megduplázták gyerekeik számát.

Igazi tündérmese. Egy csoda. Így jellemezte az angliai Wellingborough városában élő Charliann Broadhurst nem várt terhességét, amit egy egyéjszakás kalandnak köszönhet. Elmondása szerint elsőre senki sem akarta elhinni neki, hogy milyen körülmények között esett teherbe, nagyban köszönhetően annak, hogy ki a gyerekek apja.

Senki sem akarta elhinni, mert akkor én és Ryan nem voltunk együtt. Mindenkinek azt mondom, hogy egy egyéjszakás kaland közben lettem terhes, csak éppen pont azzal a férfival, akivel már vannak gyerekeink

mondta el a brit bulvársajtónak a nő.

Broadhurst és Ryan Hill gyerekkorukban szerettek egymásba, és 15 éves koruk óta voltak együtt. Három lányuk született, de kapcsolatukban volt egy nehéz időszak, és szétmentek. Ekkor jöttek össze csak egy éjszakára, és mindketten döbbentek néztek, amikor kiderült, hogy a nő terhes lett.

Igazán nagyot azonban csak akkor, amikor kiderült, nem csak egy újabb gyerekük lesz, hanem három. Broadhurst elmondása szerint mindig is nagyon szeretett volna ikreket, valamint fiúgyermeket, és ez mind egyszerre teljesült: az ikrek között két fiú, és egy lány van.

A gyerekek császármetszéssel jöttek világra Nottingham város egyik kórházában, a terhesség 33. hetében, és mindannyian egészségesek és boldogok. Szüleik pedig újra együtt vannak, és közösen nevelik 6 gyermeküket.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik