Élet-Stílus

Leírta az élményeit a fiatal újságíró, aki kipróbálta, milyen egy héten keresztül minden éjjel egyéjszakásozni

Az ausztrál nő, Nadia Bokody egy 7 éven keresztül tartó házasságból lépett ki a közelmúltban és csak egy dolog járt az eszében:

SZEX.

– ezzel az erős mondattal indítja a cikkét a Mirror nevű brit bulvárlap, amely SheSaid.com-on megjelent 7 napos kalandozós cikkből közöl rövid részleteket.

Bokody leírja, hogy a házassága után egy barátja felvetette neki: mi lenne, ha bevállalna egy egyéjszakás kalandot. Nadia úgy döntött, hogy belevág, gyorsan fel is hívott egy Ryan nevű férfit, akivel korábban, a válás után egyszer már randizott. Ryan gyorsan belement a találkozóba, ami végül szexszel végződött. Nadia elmondta, hogy a közösülés után sírva fakadt, de nem a szomorúságtól, hanem épp ellenkezőleg. Rég érzett már olyan felszabadult örömöt, mint akkor.

Bokody elhatározta, hogy többször szeretné megtapasztalni ezt az érzést, ezért úgy döntött, hogy felpörgeti a hetet és minden nap kalandozni fog.

A nő úgy írta le a 7 napig tartó kísérletet, mint egy gyönyörű szivárványt, ami a hosszú, fárasztó kapcsolata után valósággal beragyogta az élete egét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on Feb 27, 2019 at 12:01pm PST

A második férfi Ted volt, akivel élete legintenzívebb és leggyorsabb orgazmusát élte át. Ted után Matt következett, akit Nadia a Facebookon választott ki magának, miután elkérte a számát. A negyedik partnernek egy üzletasszony jött, Lisa, akivel lassú és gyengéd volt az együttlét. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Nadia több alkalommal is olyan férfit választott, akivel korábban volt már valamilyen kapcsolata, így jutott el Charlie-hoz, akire úgy hivatkozik, mint a szexuális lelki társára.

A hatodik kaland egy hivatásos katona volt, Steve, akiről Nadia csak annyit ír, hogy olyan teste volt, mint egy görög istennek.

A hetedik partner előtt az újságíró kicsit elbizonytalanodott, mivel nagyon fáradtnak és üresnek érezte magát, de végül úgy döntött, hogy befejezi, amit elkezdett, így lefeküdt egy Ausztráliában járó brit férfival is, Bennel.

Nadia összességében jó tapasztalatnak tartja a kalandos hetét, de a végére nagyon kiüresedett és elfáradt, és egyáltalán nem biztos, hogy rövid időn belül újra belevágna egy hétnapos egyéjszakás sorozatba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik