Élet-Stílus

Eljátszotta egy férfi, hogy elrabolták, hogy ne kelljen elmennie saját esküvőjére

A kolumbiai férfi már második alkalommal hagyott ott egy nőt az oltárnál.

Az esküvő előtti napokban meggondolta magát, és nem akart összeházasodni menyasszonyával egy 55 éves kolumbiai férfi, akinek barátai egy egészen furcsa megoldást eszeltek ki számára a probléma megoldására. Eljátszották, hogy bűnözők rabolták el – jelentette a helyi sajtó.

A Pitalito városában élő férfi barátai közölték vele, hogy pár napig húzza meg magát valahol, ők pedig közben értesítették a hatóságokat, hogy a vőlegényt elrabolták. A történet szerint motoron érkezett fegyveresek támadtak rá az utcán, és magával hurcolták.

Gondolták, ezzel meg is lett oldva az ügy, hiszen találtak egy teljesen hihető indokot arra, miért nem tud elmenni a vőlegény a saját esküvőjére. Egy dologra azonban nem számítottak. A rendőrségre.

A hatóságok ugyanis nagy lendülettel vetették bele magukat az emberrablási ügybe. A várost gyorsan körbezárták, hogy az emberrablók ne tudjanak elmenekülni, és még a hadseregtől is segítséget kértek az ügy megoldására.

A vőlegény barátai aztán a nagy felhajtást látva megijedtek, és gyorsan elmondták az igazat a hatóságoknak, beismerve, hogy csak kitalálták az egész emberrablást – mondta el a helyi sajtónak Néstro Vargas, Pitalito város rendőrkapitánya.

A hatóságok nem hozták nyilvánosságra a vőlegény nevét, aki az eset után egy közeli városban húzta meg magát rokonainál, hogy ne kelljen elviselnie a helyiek szurkálódásait a meghiúsult esküvő miatt. A férfi számára azért is különösen kínos az eset, mert ez már a második alkalom volt, hogy az oltárnál hagyta faképnél menyasszonyát.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik