Élet-Stílus

Letartóztatták a vőlegényt, mert szexuálisan zaklatta az egyik koszorúslányt

A menyasszony nyitott rá az erőszakoskodó vőlegényre, mégis hozzáment a férfihez.

Szexuális zaklatás, és nemi erőszak kísérletével vádolta meg a rendőrség azt az amerikai férfit, aki az esküvője hétvégéjén, egy szállodában rátámadt az egyik koszorúslányra – írja az NBC News.

A hatóságok közleménye szerint, a koszorúslányok, a menyasszony, és a többi nővendég az esküvő helyszínéül szolgáló szálloda melletti tó partján töltötték a délutánt, augusztus 30-án, a pennsylvaniai  Stroudsburgben. Többen közülük sokat ittak.

Egy 29 éves koszorúslány annyira részeg lett, hogy úgy érezte, le kell pihennie. Elindult a szobája felé, ám a vőlegény, a 28 éves Daniel J. Carney berángatta egy öltözőbe, és erőszakoskodni kezdett a vele. Nem sokkal később a menyasszony benyitott az öltözőbe és meglátta, mit művel a vőlegénye.

A koszorúslány azt mondja, annyira kiütötte a tóparton megivott alkohol, hogy az emlékei csak lassan tértek vissza. Az esküvőt a történtek ellenére, szeptember 1-én megtartották. A szertartás előtt Carney üzenetet írt a koszorúslánynak, arra kérte, hogy a menyasszony érdekében ne csináljon botrányt, és kérte, hogy vegyen be aktus utáni fogamzásgátlót. A lány másnap, miután hazautazott az esküvőről, orvoshoz ment, majd feljelentést tett.

A nyomozás során kiderült, hogy a szálloda biztonsági kamerái rögzítették, amint Carney berángatja a koszorúslányt az öltözőbe. A férfi elismerte, hogy szexuálisan zaklatta a nőt, azt azonban tagadta, hogy meg is erőszakolta. A férfi 100 ezer dolláros (közel 30 millió forintos) óvadék ellenében szabadlábon védekezik. A bírósági tárgyalására a felesége, illetve a felesége testvérei is elkísérték.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik