Élet-Stílus

Ellopta és eladta szerelme Ladáját, hogy ajándékokkal halmozhassa el a nőt

Imponálni akart a nőnek, abban bízott, hogy nem derül ki a dolog.

Egy 32 éves rjazanyi nő felháborodva érdeklődött a rendőrségen, miután értesítést kapott, hogy VAZ-2021 (azaz ezerkettes Lada) típusú személygépkocsiját lefoglalták a szervek.

Leginkább azért értetlenkedett, mert az említett autó – amit szüleitől örökölt – tudomása szerint – hónapok óta garázsban állt.

A rjazanyi rendőrség nyomozni kezdett az ügyben: először is megállapították, hogy az autó már nincs a garázsban, pedig a gépkocsitároló ajtaján a lakat sértetlen. Az is csakhamar kiderült, hogy az autót egy közúti baleset nyomán foglalták le. Megtalálták a kocsi vezetőjét, aki elmondta: nemrég vásárolta a járművet egy 31 éves rjazanyi ismerősétől.

Az autót értékesítő tolvajról villámgyorsan kiderült, hogy az nem más mint a nő barátja.

A férfi nemrég került közeli kapcsolatba a nővel, akitől megtudta, hogy szüleitől örökölt egy Ladát, és garázsban tartja. A gyanúsított titokban megszerezte szerelmétől a beálló kulcsát, és ellopta – majd értékesítette – a kocsit, a pénzből pedig ajándékokat vásárolt a nőnek, magának pedig szeszes italokat. A garázskulcsot utána visszatette a helyére.

Abban bízott, hogy sosem fog kitudódni a dolog, nem számíthatott arra, hogy az autó balesetben lesz érintett.

 

Kiemelt kép: Wikipédia (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik