Élet-Stílus

El sem akarjuk hinni, de most már van rosszabb a hawaii pizzánál is

Vagy jobb. Ízlés kérdése.

A gyümölcsös húsételek mindig megosztják az embereket, így van ez a pizzánál is, gondoljunk csak – az egyébként bizonyos körökben igencsak népszerű – hawaii pizzára, vagyis arra a tésztára, amin a paradicsomszósz mellett még sonkát, sajtot és ananászt helyeznek el.

De mindez már a múlté.

Na, nem azért, mert mindenki megutálta volna, nem.

Egyszerűen csak új trónkövetelő jelent meg: a kivis pizza. Igen, az a szőrös, zöld gyümölcs.

Legalábbis egy ilyen, paradicsomszószos, sonkás, kivis, sajtos pizzáról készült képet töltött fel egy felhasználó a Redditre. A fotót állítólag egy dán pizzériában örökítette meg.

Kiwi pizza from a Danish pizzeria, an unholy abomination from shittyfoodporn

Nem meglepetés, a kép miatt, pontosabban a pizza miatt sokan kiakadtak, sőt, többen attól félnek a kommentelők közül, hogy a kivis pizza után átszakad a gát, és érkeznek a papajás meg mindenféle más pizzák is.

Persze, olyanok is megszólaltak, akik noha furcsának találják, de azért kipróbálnák ezt a kombót. Mások szerint meg az édes és a sós egyébként is jó páros szokott lenni, például ha sajt mellé szőlőt eszegetünk, szóval ez a déligyümölcsös verzió sem lehet olyan borzasztó.

A skandinávok egyébként sem félnek, ha furcsa ételpárosításokról van szó, mi is írtunk nemrégiben a banános currys pizzáról.

Itt egy migráns, aki tényleg megváltoztatta a nyugati kultúrát
A 21. század fő politikai és társadalmi motívuma a kultúráért folytatott harc lett. A kultúrát Orbán a bevándorlóktól félti, a fekete nők a melegektől, a San Francisco belvárosából kiszoruló helyiek pedig a környékre költöző hipszterektől. És közben mit csinálnak a svédek? Két pofára zabálják a currys banános pizzát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik