A Brancs mostani adásában egy szigorúan szakmai alapon működő közösséget mutatunk be. A KovászLabor tagjai megszállott kenyérsütők, pontosabban, kizárólag kovásszal készülő kenyeret tesznek a péklapátra.
0 seconds of 5 minutes, 6 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Copied
Copied
Live
00:00
05:06
05:06
Videó
Gerillamódszerekkel terjesztik a kovászos kenyeret
2020. 01. 14. 11:03
2020. 01. 14. 11:03
Aki egyszer elkezd kovászos kenyeret sütni, az onnantól kezdve nem vesz több kenyeret a boltban – mondja Gabi, a KovászLabor nevű Facebook-csoport alapítója. A Brancs mostani adásában egy szigorúan szakmai alapon működő közösséget mutatunk be, aminek tagjai megszállott kenyérsütők, pontosabban kizárólag kovásszal készülő kenyeret tesznek a péklapátra. Tagjai között vannak hobbi sütők, és Dél-Angliában kézműves pékséget üzemeltetők is. Videónkban azt is megmutatjuk, hogy miben különbözik a boltokban kapható, hagyományos eljárással, élesztővel készült kenyértől az egészségesebb kovászos kenyér.
Legfrissebb videók
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!