Élet-Stílus

Szívecske alakú sütit akart sütni, de a végeredmény valami egészen másnak néz ki

Mindenkinek lehet néha rossz napja.

Emma Plummer az arizonai Tucsonban él, cukrász, aki a macaronokra szakosodott. Ezek bemutatására létre is hozott egy Instagram-oldalt, ami elég látványos.

https://www.instagram.com/p/B5ttxtIB0I-/

Szóval Plummer profi, ami azonban nem jelenti rögtön azt, hogy mindig minden a legtökéletesebben sikerül. A 23 éves nő a Valentin-napra felkészülve akart szív alakú süteményeket készíteni, de a végeredmény egészen másmilyen lett – vette észre a BuzzFeed.

Meg volt hozzá a tésztája (tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt: ezekből áll), és a szívecske alakú sablonja is. De mikor kisütötte a szív helyett sokkal inkább valami másra hasonlított,

herezacskóra.

Ezt nem mi mondjuk, és nem is a BuzzFeed, hanem Plummer. A sütés utáni formán nem segített a rózsaszín színe sem.

A nő – ügyesen – az ezekről készült képeket nem is a macaronoknak szentelt Instagram-oldalán, hanem a Twitterén osztotta meg, ahová meg is érkezett a tökéletes hozzászólás:

sackarons.

Sack, azaz zacsi, a maradék meg macaron. Mások vigasztalták a cukrászt, volt, aki arról írt, hogy majd belehal a nevetésbe, de azért vásárolna belőlük (lánybúcsúra, vazektómia utáni ünneplésre), más pedig a saját félresikerült péksüteményét mutatta be vigasztalásként.

Plummer egyébként a herezacskó alakú macaronokat végül vajkrémmel töltötte meg, pedig nagyon adta volna magát itt a mogyorókrém.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik