Élet-Stílus

Fojtogatta és lefejelte barátnőjét, mert azt merte mondani neki, hogy büdöset fingott

A texasi férfi nem fogadta valami jól az illatügyi kritikát.

Családon belüli erőszak vádjával tartóztattak le egy 41 éves férfi a texasi Wichita Falls városában, miután rátámadt barátnőjére, mert a nő arra panaszkodott, hogy büdöset szellentett – jelentette a helyi sajtó.

A helyi rendőrség közlése szerint Christopher Ragsdale és meg nem nevezett barátnője egy barátjuk házában ült egy kanapén vasárnap délután, amikor a férfi fingott egyet. A nő ekkor közölte vele, hogy „a fingjának szörnyű szaga van, és emiatt a férfi dühös lett” – olvasható a rendőrségi jelentésben.

Ragsdale annyira magára vette a kritikát, hogy a hajánál fogva a padlóra lökte barátnőjét, ráült a hátára, majd fojtogatni kezdte. Az áldozat ekkor barátjuk segítségét kérte, és sikerült kiszabadulnia Ragsdale szorításából, aki ekkor üvöltözni kezdett vele, majd még le is fejelte.

Barátjuknak végül sikerült közbelépnie, és riasztotta a rendőröket, akik a helyszínen őrizetbe vették Ragsdale-t, akit előzetes letartóztatásba helyeztek. A férfi 10 ezer dolláros óvadék ellenében védekezhet szabadlábon az ellene felhozott vád ellen.

A kiemelt képen Christopher Ragsdale. Fotó: Wichita Falls Police Department

Ajánlott videó

Olvasói sztorik