Élet-Stílus

Olyan eszement módon ment át az utas a biztonsági ellenőrzésen, hogy azonnal őrizetbe vették

A kínai férfi csak időt akart spórolni.

Döbbentek néztek biztonsági ellenőrzést végző dolgozók a pekingi Nyugati pályaudvaron, amikor az egyik utas úgy döntött, gyorsít az eljáráson, és egy igazán furcsa módszert választva bizonyította, nincsen semmi rejtegetnivalója. A férfi ugyanis ahelyett, hogy kipakolta volna a zsebeit, és az átvilágításra levette volna a kabátját, inkább ruhástul bevetette magát a röntgengépbe – jelentette a helyi sajtó.

Az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy a nagykabátot viselő férfi felrakja kis táskáját a futószalagra, majd négykézlábra ereszkedve ő is felmászik rá, és átmegy a röntgengépen, miközben a személyzet egyik tagja csodálkozva nézi, hogy mit művel.

A férfit, és vele utazó feleségét a biztonsági személyzet gyorsan őrizetbe vette, miután felbukkant a gép másik végén. A beszámolók szerint a férfi elmagyarázta, nem akarta azzal húzni az időt, hogy kipakolja kabátja zsebeit, és levegye magáról a ruhadarabot, és úgy hitte, elég lesz, ha ruhástul átmegy az átvilágításon.

A házaspár hazafelé tartott az kínai újévi ünnepségekre. A rendőrök végül csak figyelmeztetésben részesítették őket, és engedték, hogy menjenek útjukra.

Kiemelt kép: QQ 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik