Élet-Stílus

„Varázspálcát” vett a fiának karácsonyra, majdnem tragédia lett belőle

Pár centin múlott, hogy a nő nem vesztette el a szemét és szenvedett agykárosodást.

Egy háromgyerekes brit anya kis híján elvesztette az egyik szemét, miután véletlenül „fejbe lőtte” magát a fiának vett karácsonyi ajándékkal, írja a Ladbible. A 44 éves Clarissa Clay egy úgynevezett varázspálcát rendelt a fiának az eBayről. A tárgy hossza alig 5 centiméter, de gombnyomásra egy pillanat alatt másfél méter hosszú fémpálcává lehet alakítani az eszközt. A nő épp a pálca működésére akart rájönni egészen közel hajolva a tárgyhoz, mikor az egyszer csak kilőtt, majdnem tragédiát okozva ezzel.

Az ütés a szemöldökénél érte a nőt, a heg várhatóan örök életére meg fog maradni. Ennek ellenére is hatalmas szerencséje volt, a kórházban ugyanis azt mondták neki az orvosok,

könnyen elveszíthette volna a szemét és agykárosodást is szenvedhetett volna.

A nő még mindig sokkos állapotban van és elmondása szerint az ütés elvágta az összes ideget a sérült területről, így nem érez semmit.

Miután a pálca fejbe lőtte, senki nem gondolta, hogy komoly a sérülés, a nő apja és lánya is nevetett, de még Clarissa is kinevette saját magát. Aztán a jókedvnek hamar vége szakadt.

Az apám jött oda, hogy jól vagyok-e. Én csak fogtam a fejem, ő pedig meg akarta nézni. Elvettem a kezem és ömleni kezdett a vér.

A pálca eredetileg katonai termék volt, de a nő állítja, hogy rengeteg helyen gyereknek való játékként árulták, ő is így tett rá szert, ha tudta volna, mi ez az eszköz, eszébe sem jutott volna megvenni. A baleset óta több olyan szülő is megkereste, akik szintén elgondolkodtak azon, hogy ezzel lepjék meg a gyereküket karácsonykor, mindannyian fel vannak háborodva, hogy egy ilyen veszélyes holmit a termék leírása szerint 8 éveseknek ajánlottak.

Azt végül Clarissa is kiemelte, az igazán nagy szerencse az volt a dologban, hogy a baleset őt érte, nem a fiát, akinek az ajándékot szánta.

 

Kiemelt kép: Illusztráció (Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik