Élet-Stílus

Zseniális trükkel járatja a bolondját fél San Franciscóval ez a férfi

Mi az ott, csak nem egy AirPods?

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy olyan megmosolyogtató, kínos szituációba került, amin külső szemlélőként maga is nagyot nevetett volna. Pontosan így érezheti most magát fél San Francisco (a maradék ember meg pokolba kívánja a tréfa kitalálóját), akiket egy Pablo Rochat nevű művész szívat már napok óta.

A Ladbible írta meg, hogy Pablo azzal az egyszerű, de nagyszerű trükkel járatja bolondját a város lakóival, hogy életnagyságú AirPods matricákat ragaszt a járdára a legváratlanabb helyeken. Az AirPods tipikusan olyan tárgy, amit nagyon könnyű elveszíteni, észrevétlenül kieshet a zsebünkből, a fülünkből, vagy a táskánkból, méretéhez képest ráadásul elég drága holmi, így garantálhatóan senki nem fog elsétálni mellette csak úgy. Nem is tették ezt az emberek.

Pablo, annak érdekében, hogy maximalizálja a káoszt, a matricák sablonját is feltöltötte a Twitterére, ha bárki kedvet kapna, hogy csatlakozzon a mókához.

Az akció fogadtatása vegyes volt, akadt aki úgy kommentálta, hogy ez a világ legjobb dolga, de sokan voltak, akik felháborodtak. Egy felhasználó arról írt, hogy ez egy gonosz tréfa, a készítője pedig lelketlen. Más azt kifogásolta, alkalmas arra, hogy elszomorítsa a szegényebb embereket, akiknek nem telik AirPodsra, és most azt hinnék, hogy szerencséjük van.

A legtalálóbban talán ez a komment foglalja össze Pablo és követőinek hozzáállását:

Ki akarna a kezébe venni valamit, ami egy másik ember fülében volt?

Kiemelt kép: Melodie Jeng/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik