Élet-Stílus

Ennyi pornót még nem nézett a világ, mint idén – kijöttek a PornHub idei statisztikái

Hihetetlen adatok.

Mint minden évben, idén is kiadta a PornHub a 2019 statisztikáját, bár lassan úgy tűnik, hogy nem is statisztikák ezek, hanem az összes adatuk egy posztban, olyan hosszú már a beszámolójuk. Sajnos vagy sem, egyre több pornót néznek az emberek.

Idén 42 milliárd látogatás volt az oldalon, ami 115 milliót jelent naponta. Percenként 80 032-en látogatnak az oldalra és 77861-szer keresnek rá valamire, ugyanennyi idő alatt.

39 milliárdszor kerestek rá valamire az oldalon, amihez kapcsolódik, hogy ehhez 6,83 millió új videót töltöttek fel. Ez utóbbi nem tűnik az előzőekhez képest olyan komoly számnak, de mindjárt másképpen fest, hogy ha azt is leírjuk: kilencpercenként 24 órányi, vagyis egy egész napnyi felvétel kerül fel az oldalra.

A látogatók több időt is töltenek fent a PornHubon, átlagosan 15 másodperccel többet 2018-hoz képest, vagyis 2019-ben már átlagosan 10 perc 28 másodpercet töltenek ott a pornókedvelők, akiknek legalábbis egy része szinte csetként is használja: 70 millió üzenet cserélt gazdát felhasználók között, és a videók alatt 11,5 millió kommentet hagytak.

Nem csak a látogatások száma növekszik, az ellenőrzött modelleké, szereplőké is. 2019-ben 98 ezer új ellenőrzött modell lett az oldalon, vagyis összességében már 130 ezer.

A legtöbb látogatás éjjel 11 és hajnali 1 között történik a pornóoldalon, míg a napokból a péntek a legkevésbé, a vasárnap pedig a leginkább kedvelt.

A pornhub.com-ot a legtöbben a telefonjukon pötyögik be, 83,7 százaléka a látogatásoknak így történik.

És hogy mit szeretnek leginkább az oldalra véletlenül feltévedők?

A legtöbbször az alábbiakra kerestek rá:

  1. Amateur
  2. Alien
  3. POV (olyan, mintha az egyik szereplő szemén keresztül látnánk a történéseket)
  4. Belle Delphine (egy YouTuber)
  5. Cosplay (valaminek való beöltözés)

A legtöbbet nézett kategóriák:

  1. japán
  2. leszbikus
  3. amatőr
  4. hentai (japán pornográfia)
  5. ebony (színesbőrű szereplő)

A legnagyobb növekedést produkáló kategóriák:

  1. amatőr
  2. ellenőrzött párok
  3. tetovált nők

A forgalom alapján a top országok

  1. USA
  2. Japán
  3. Egyesült Királyság
  4. Kanada
  5. Franciaország

És a végén még egy érdekesség: a látogatók 32 százaléka nő, ami az előző évihez képest 3 százalékos emelkedés. Egyébként egy csomó statisztikát kigyűjtött a PornHub a női látogatókról is, például azt is, hogy vannak olyan országok, ahol több nő látogat az oldalra, mint férfi. Akit ez, vagy valami más még érdekel minderről, a teljes éves beszámolót itt találja.

Kiemelt kép: Pornhub Insights

Ajánlott videó

Olvasói sztorik