Élet-Stílus

Egy apró széndarab maradt a szexista biciklireklámból, miután Ryan Reynolds beégette

„Drágám, meghíztál, lehetnél fittebb, nesze, itt egy szobabicikli!” – vonható le a tanulság a Peloton márka új és szexista biciklireklámjából, amelyet Ryan Reynolds is feldolgozott, hogy jó marketinghúzással belerúgjon az eredetibe.

„Szexista és ostoba” – hangoztatják a kommentelők a közösségi médiában, miután megnézték a Peloton márka új szobabicikli-reklámját.

Leépül a márka

Már csaknem 1,5 milliárdot veszített a Peloton márka az értékéből, miután kijött az új karácsonyi reklámjuk, melyben azt látjuk: egy anyuka szobabiciklit kap a férjétől ajándékba, hogy még fittebb legyen, mint addig. A nő videónaplót készít az edzések alatt, a problémát pedig csak tovább eszkalálják az olyan mondatok, mint

egy évvel ezelőtt nem is gondoltam, mennyire megváltozom majd.

Végül azzal az okossággal zárul a reklám: „Az ajándék, ami visszaad” – utalva arra, hogy az ajándékozó is jól jár. A reklámban látható férj azóta közutálat tárgya lett a neten, itt tudjátok meglesni a rövid anyagot:

Lecsapott Reynolds

Nem tudjuk, mekkora marketingcsapattal dolgozik Ryan Reynolds a saját márkás ginje révén, de esélyes, hogy ő áll minden kreatív ötlet mögött (például a Deadpool forgatásán is az ő akarta érvényesült).

Kitalálta, hogy továbbviszi ezt a biciklireklámot, a legdurvább pedig az, hogy

szerződtette az abban szereplő színésznőt.

Az Aviation gin új reklámjában azt látjuk, három barátnő (köztük a biciklis feleség) ücsörögnek egy bárban, kortyolgatva az Aviation gint, majd azt mondják a fitt anyukának: „Itt biztonságban vagy, kaphatsz még a ginből is” – erősen utalgatva rá, hogy a nő alkoholista lett a férje által támasztott megfelelési kényszertől.

Miután egyhúzásra eltünteti a szeszesitalt, a szpot azzal zárul, hogy a barátnők megjegyzik neki:

Amúgy egész jól nézel ki.

Reynolds trollkodása után nem sok maradt az eredeti reklámból, ő maga úgy posztolta a videót:

A reklám nem tartalmazott szobabiciklit.

Kiemelt kép: YouTube.com/RyanReynolds

Ajánlott videó

Olvasói sztorik