Élet-Stílus

A királyi fotós kiválasztotta 3 kedvenc fotóját Meghan hercegnéről és Harry hercegről

A 2019-es évből, ami elég tartalmas volt számukra.

Samir Hussein a brit királyi család egyik hivatalos fotósa, ezért minden fontos eseményen jelen van. Mostanában főleg Meghan hercegné és Harry herceg életét követte, akiknek elég sűrű volt a programja 2019-ben. Gyerekük született, házassági évfordulót ünnepeltek és több utazáson is részt vettek.

DailyMail: Meghan hercegné kabátját alulfizetett magyar munkások készítették
Az oldal munkatársai ellátogattak a Berettyóújfalui gyárba.

Hussein nehezen, de kiválasztotta a három kedvenc fotóját, amit a párról készített. Az első még viszonylag az év elején, február 24-én készült, amikor Harry herceg és Meghan hercegné Marokkóban voltak. A fotós egy meghitt pillanatot örökített meg, amikor a pár egy helyi középiskolába látogatott el. Meghan ekkor még csak várandós volt.

Harry és Meghan gyakran sokkal nyugodtabbak, amikor utaznak és a helyiek vendégszeretetét élvezik. Ez nagyon igaz volt Marokkóban is az év elején. Itt az Atlasz hegységben kaptam le őket, miközben az iskolai focimeccset nézték

– mondta Hussein.

Fotó: Samir Hussein/WireImage

A fotós második választása az alábbi kép, ami június 8-án, néhány héttel azután készült, hogy Archie Harrison megszületett. Meghan és Harry nagyon büszkén vonultak végig Londonban a királynő tiszteletére rendezett születésnapi parádén. Hussein számára ráadásul azért különleges a fotó, mert a pár mindkét tagja felé néz, Meghan pedig még integet is.

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Samir Hussein harmadik kedvencén csak Meghan szerepel, aki a királyi család tagjaihoz képest szokatlanul lazára vette a dolgot és az afrikai körútjuk során egy helyi lánnyal is táncolt. A fotó szeptember 23-án készült Fokvárosban.

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik