Élet-Stílus

Gáspár Bea: Ha beszól valaki, akkor vagy leszarom az illetőt, vagy ugyanabban a stílusban visszaszólok

Győzike felesége nem veszi a szívére, ha valaki bántja a származása miatt.

A Gáspár család jelenleg legkeresettebb tagja Gáspár Bea, akinek a karrierje nagyon beindult A Konyhafőnök VIP győzelme óta. Az emberek néha meg is lepődnek azon, hogy ennek ellenére a piszkos munkát is vállalja. Már ha a főzésről van szó.

Többnyire látványfőzésekre hívnak, és ezek igazán inspirálóak, mert ilyenkor az emberek azért jönnek, hogy az orruk előtt, pacekba főzzek nekik valamit. Kiállok eléjük, nem bújok el, és elvégzek minden munkát. Nyáron például voltunk egy helyen, ahol elkezdtem krumplit pucolni, és kérdezték is, hogy tényleg te fogod itt pucolni a krumplit? Mindent megcsinálok, mert nem büdös a munka, és mert van bennem bizonyítási vágy

– mondta az nlc-nek Gáspár Bea, akit ennek ellenére még mindig érnek támadások a származása miatt.

Ha beszól valaki, akkor vagy leszarom az illetőt, vagy ugyanabban a stílusban visszaszólok, és akkor a másik fél általában fel van háborodva, hogy ezt hogy gondolom. Ugyanazt kaptad, szoktam mondani.

Azzal együtt, hogy tudja, a romákat még mindig negatívan ítélik meg, ő büszke magára.

Mondjál már nekem Magyarországon olyan elismert zeneművészt, aki nem cigány. Na jó, a Koncz Zsuzsa. De olyat, aki zenét ír, és elő is adja élőben, hanglemezminőségben, hát mondj már egyet, aki nem cigány. A mai világ már eleve arról szól, hogy elfogadjuk a melegeket, a transzneműeket, a leszbiket, a cigányokat meg valahogy nem akarják annyira elfogadni. Van olyan híres filmszínészünk, aki nem hajlandó erről beszélni, hogy ő is cigány.

Kiemelt kép: Instagram/@gasparbea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik