Élet-Stílus

Szoknyás kislánynak látszó VALAMI tűnt fel egy kocsma kamerájának felvételén

Az 1800-as években épült brit pubban gyakran hallani gyereksírást.

Bizarr felvételt készített egy brit kocsma biztonsági kamerája.

Október 26-án reggel, amikor a pincérek épp takarították az asztalokat a yorki Lamb and Lion (Bárány és Oroszlán) pubban, Lee Smith étteremvezető-helyettes belenézett a kamerák képébe, hogy lássa, merre tartózkodik kolléganője, Molly.

És akkor meglátott valami nagyon furát a pincérnő mögött. Mutatjuk.

https://www.facebook.com/lee.d.smith.737/videos/o.1318074051589329/10162262501380104/?type=2&theater

 

Smith állítja: senki nem nyúlt a felvételhez, és fogalmuk sincs, mi lehet az az árny, ami úgy néz ki, mint egy szoknyás kislány. (Sokak szerint nem más mint árnyék).

Molly is elhűlve látta a felvételeket, és azt mesélte kollégájának, hogy végig azt hitte, ő van még vele abban a helyiségben, mert úgy érezte, mintha valaki lenne a háta mögött.

A Mirror brit bulvárlap szerint a kocsma két épületből áll, az egyiket 1840-ben, a másikat 1872-ben építették. A pub vendégei gyakran számoltak be arról, hogy gyereksírást hallottak a söröző feletti szobából.

A felvétel természetesen komoly népszerűségnek örvend a paranormális jelenségekkel kapcsolatos Facebook-csoportokban. Egy kommentelő írja, hogy dolgozott abban az épületben, és éjszakánként rendszeresen hallott furcsa ajtócsapkodásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik