Szórakozás

Ewan McGregort tizenéves korában fel akarta gyújtani egy szellem

Most vagy Halloweenre készül vagy az új thrillerjének bemutatóját akarta ijesztően felvezetni. Netán igaz a dolog.

19 éves drámatagozatos diák volt Ewan McGregor, mikor egy szellem megtámadta őt – állítja a színész legújabb nyilatkozatában. A kísérteties történet után nem fogsz aludni.

Kelet-Londonban laktam akkoriban, talán 19 lehettem. Egy ház legfeleső emeletén tanyáztam, senki nem volt már ott a húsvét miatt. A Kék bársony című filmet néztem, aztán elmentem fürödni, majd felkaptam egy köntöst.

Itt kezdődtek a bajok.

Elképesztő fájdalmat éreztem meg ekkor a hátamon. Letéptem a köpenyt, és láttam, hogy megégett. Elkezdtem forgolódni, hogy vajon meggyulladtam?

– mesélte, majd miután nem talált magyarázatot az égésre, a nagybátyja házához futott, és inkább ott aludt aznap éjjel. Később a szomszédjának elmesélte a dolgot, aki felfedte, mi lehetett a háttérben:

Egy öreg, zsidó nyugdíjasé volt a ház korábban. Soha nem hagyta el az otthonát, ezért tele volt a hely újságokkal. A testvére hozott neki mindig kaját a héten vagy háromszor. A bátyja egyszer megbetegedett, emiatt nem tudott jönni pár napig. Így az öreg főzni akart magának, feltette a tűzre a serpenyőt, de elájult az éhségtől. Emiatt kigyulladt a konyha. A szomszédok megérezték az égett szagot, és rátaláltak az öregre, ki is mentették a tűzből, de a háta olyan súlyosan megégett, hogy belehalt a sérülésekbe

– mondta McGregor, aki fürdőköpenyes sztorija után még több különös dolgot élt át a lakásban, a tárgyak ugyanis mozogni kezdtek, minden éjjel csörgött a telefon, az ajtaja pedig folyamatosan kinyílt.

Két hét múlva elhúztam a csíkot

– zárta le a sztorit a színész.

via GIPHY

Kiemelt kép: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik