Élet-Stílus

Minden reggel a szomszéd péniszét látják meg először

A 75 éves demens férfi évek óta zaklatja a környék lakóit.

Egy brit nyugdíjas börtönbe kerülhet, miután több éve rendszeresen mutogatja magát a szomszédainak.

Az angliai Salfordban élő Bernard Condron ügyében már rengeteg bejelentés érkezett a rendőrségre. Egyik szomszédja például két hónapon keresztül minden áldott reggel, miután felhúzta lakása ablakán a redőnyt, az első dolog, amit meglátott, az Condron volt és az ő nemi szerve.

A 75 éves férfi állítólag tettre készen üldögélt kedvenc karosszékében, várva a pillanatot, hogy megjelenik a szomszédnő az ablakban, és már rohant is a háza üvegajtajához, hogy mutogathasson.

Az ügyész elmondása szerint a nyugdíjas egyszer maszturbált, másszor csak lóbálta nemi szervét. A szomszédja egyáltalán nem találta viccesnek a jeleneteket.

Egy másik szomszéd elmondta, hogy épp zuhanyozni készült, amikor kinézett az ablakon, és meglátta Condront, aki mindössze egy pólót viselt, semmi mást. A Daily Mail brit bulvárlap szerint volt olyan lakó, aki minden reggel, miután a férje elment otthonról, azon aggódott, hogy mire lehet képes még a demens férfi, és attól is tartott, hogy egyszer majd unokái pont akkor érkeznek hozzá látogatóba, amikor Condron mutogatja magát.

Az idős ember összesen négy évig élvezhette szinte zavartalanul a közszeméremsértő tevékenységet; míg végül a rendőrök letartóztatták. Jelenleg tesztoszteroncsökkentő hormonkezelést kap nemi vágyainak visszafogására. Az ügyész tudatta Bernard Condronnal: ha ezek után sem lesz képes fékezni magát, rács mögé kerül.

 

Kiemelt fotó: iStock (illusztráció)

Bikinis fotózást lesve maszturbált egy férfi, de aztán észrevette őt az MMA-harcos modell
Az eset Rio de Janeiro egyik népszerű strandján történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik