Élet-Stílus

Fizetés helyett oroszlánját uszította a villanyszerelőre

A pakisztáni vallási hely gondnoka most gyilkossági kísérlet vádjával állhat bíróság elé.

Gyilkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást egy pakisztáni egyházi hely gondnoka ellen, mert ráuszított oroszlánját egy fizetést követelő villanyszerelőre – jelentette a helyi sajtó. Az eset még szeptember 9-én történt Lahore városában, de a villanyszerelő csak pár napja tett feljelentést a rendőrségen.

A beszámolók szerint Mohammad Rafique többször is jelezte az Ali Raza nevű gondoknak, hogy szeretné, ha kifizetné a munkát, amit elvégzett, de ő nem volt hajlandó kifizetni. Egy idő után aztán elege lett a villanyszerelő követelőzéséből, és amikor újra nála járt, fogta, és ráuszított házi kedvencként tartott oroszlánját a férfira – közölte a helyi rendőrség.

A nagymacska az arcán és a karján marta meg a villanyszerelőt, aki végül járókelők mentettek meg. A rendőrség közlése szerint Rafique azért nem tett feljelentést, mert a gondok megígérte, hogy kifizetik orvosi kezelését, és kártérítést is kap. Raza azonban ezt sem volt hajlandó kifizetni, és ekkor a villanyszerelő a hatóságokhoz fordult.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik