Szórakozás

Egy nő bemászott a bronxi állatpark oroszlánjához, majd kihívta egy táncpárbajra

Az oroszlán ezt nem látta jönni.

Nem mindennapi pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a látogatók, akik a bronxi állatkert oroszlánoknak fenntartott kifutója előtt sétáltak. Egy videón, amit az egyik vendég készített rohamos tempóban söpört végig a világsajtón. A felvételen egy nő látható, aki feltehetőleg átmászott a kifutó kerítésén, majd hangosan beszélni kezdett az ott lévő oroszlánnak. Az állat láthatólag zavarba is jött a szokatlan tettől, de a meglepetés csak ezután jött.

A nő ugyanis szabályosan táncolni kezdett a vadállatnak.

Azt azóta sem lehet tudni, hogy ki volt a titokzatos, vakmerű látogató, ám egy dolog biztos: hatalmas szerencséje volt, mivel az incidens könnyen végzetessé válhatott volna.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Az állatkert illetékesei és a rendőrség keresi a nőt, mivel szabálysértést követett el. A park szóvívője elmondta, hogy reméli, az eset nem veszi el az emberek kedvét az állatkerttől, továbbá felhívta a figyelmet, hogy ekkora őrültséget senki ne csináljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik