Élet-Stílus

Schobert Norbi hat nappal a gerincműtéte után már a Mokkában mesélt fájdalmairól

7 percben élhettük át mi is az elmúlt évek szenvedéseit.

A celeb 30 évig halogatta a műtétet, amire végül múlthét kedden szánta rá magát. Kevesebb, mint egy héttel később, hétfő reggel pedig már a Mokkában mesélt az egészről.

Van az a fajta fájdalom, ami nekem volt, hogy azt kívántam, vagy sikerüljön a műtét, vagy haljak meg. Valami történjen, mert nem tudok tovább létezni

– mondta el Schobert Norbi, mit éreztt az operáció előtt, de azt is elmesélte példákkal, hogy miért nem várhatott már tovább.

Az elmúlt egy hónapban, este, amikor lefeküdtem az ágyba aludni, akkor nem ittam folyadékot, hogy éjszaka ne kelljen felkelni pisilni, mert kifordulnak a könnyeim a szememből. Nem bírtam reggel állva három percet végigzuhanyozni. A zuhanyzóban négykézláb borotválkoztam, a földön fekve, könnyes szemmel.

Schobert azt is mondta a riportban, hogy az elmúlt egy évtizedben, minden nap egy egész doboz fájdalomcsillapítót szedett, hogy kibírja, de sokszor ez sem volt elég.

Kint voltunk a családommal pár éve Amerikában és volt olyan, hogy sétáltunk Las Vegasban és leültem a járdaszegélyre sírni. Megittam egy deci viszkit, hogy oldjam a feszkómat, de vissza kellet mennem a hotelba. Ezek nagyon rossz dolgok voltak. És az a baj, amikor az ember krónikus fájdalom alatt van, akkor beleköt az élő fába is. Olyan voltam, ami nem én vagyok. Agresszív lettem.

Ettől azonban már nem kell tartania a körülötte lévőknek. Schobert ugyanis már teljesen jól van.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik