Élet-Stílus

A kilencnek hitt 22 éves pszichopata nő vér szerinti anyja: A lányom valójában 16

A nő borzalmasan sajnálja a történteket és reméli, hogy a lánya egyszer hazatér majd hozzá.

Natalie-t az új családja még 2010-ben fogadta örökbe, az ügyet intéző szervezet szerint a kislány ukrán származású volt (mint később kiderült, ez valós információ volt). Az adoptáló szülők, Michael és Kristine Barnett örültek, hogy bővült a család, de egy idő után elkezdtek fura dolgokat észrevenni a kislányon. Mindenekelőtt az tűnt fel, hogy Natalie szókincse jóval fejlettebb, mint a legtöbb kilencévesé, ráadásul a kislány menstruált is. A család jelenleg Kanadában él, de azzal vádolja őket az amerikai kormány, hogy elhagyták a gyermeküket, mivel költözéskor szándékosan nem vitték magukkal.

Barnették azért döntöttek úgy, hogy elhagyják a lányukat, mert Natalie többször is megpróbálta megölni az anyját, Kristine-t. A lány több alkalommal is összetűzésbe került a szüleivel, volt olyan, amikor az örökbefogadó anyát egy magasfeszültségű elektromos kerítésnek lökte, Natalie emiatt bentlakásos intézetbe került. Igazán akkor telt be a pohár, amikor erős, maró tisztítószerrel akarta megmérgezni Kristine-t, ezután döntöttek úgy, hogy elhagyják.

Az orvosok megerősítették, hogy egy súlyos pszichikai betegségben szenved, amit csak felnőtteknél diagnosztizálnak. Kiugrott a mozgó kocsikból. Vért kent a tükrökre. Olyanokat tett, amiket nem tudsz elképzelni egy kicsi gyereknél

– nyilatkozta Kristine Barnett.

2012-ben Indianapolisban a bíróság orvosi bizonyítékok alapján úgy döntött, hogy a lány 1989-ben született. Miután Natalie-t kiengedték a pszichiátriáról, a család otthagyta őt lafayette-i lakásukban és Kanadába költöztek. Ezután is próbálták segíteni az életét, de a lány megszakította velük a kapcsolatot, és azóta nem is látták.

Korábban itt írtunk az esetről.

Fontos fejlemény: nem 22, hanem 16 éves

A Daily Mail pár napja megtalálta Natalie eredeti édesanyját, a 40 éves Anna Volodymyrivna Gavát, aki pontosan tudja, hány éves a mentális betegségekkel küzdő lány. Anna elmondta, hogy 16 évvel ezelőtt, az ukrajnai Mikolajivban adott életet Natalie-nak, de az orvosok azt mondták neki, hogy nem érdemes hazavinni. Natalie babaként is nagyon pici volt, rövidek voltak a karjai és a lábai, alig volt nyaka. A lány végül életben maradt és árvaházba került. A Daily Mail bizonyítékot is szerzett arról, hogy a lány 16 éves, egy helyi intézményben tárolták ugyanis Natalie anyakönyvi kivonatát, amely szerint 2003-ban született.

Az édesanya elmondta, hogy nagyon sajnálja, ami a kislányával történt és felelősnek érzi magát a történtekért, de reméli, hogy a lánya egyszer hazatér majd és nem fog rá haragudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik