Élet-Stílus

Az anyuka odaadta a telefonját a kislányának játszani, pár nap múlva hozták a megrendelt kanapét

Hát úgy látszik, ő vásárlósat játszott – írja az NBC San Diego.

Egy San Diego-i anyuka, Isabella McNeil azt gondolta, hogy álmában rendelt egy kanapét, amire nem emlékezett, merthogy a házuk előtt ott állt a futár és azt kérdezte, hogy hova tehetik a bútort. A kanapé 430 dollárba, vagyis nagyjából 130 ezer forintba került. A család nincs olyan anyagi helyzetben, hogy csak úgy szórhassák a pénzt, ezért is volt fura Isabellának, hogy nem emlékezett a rendelésre.

Nem sokkal később aztán kiderült, hogyan rendelték meg a kanapét.

Az anyukának beugrott, hogy napokkal korábban odaadta a telefonját a 2 éves kislányának, hogy játszon kicsit vele. A kislány, mint kiderült, az Amazon nevű alkalmazással kezdett játszani és a játék odáig fajult, hogy a család tudtán kívült rendelt egy bútort. Az is kiderült, hogy az anyuka korábban kanapékat nézegetett az interneten, ezért dobta fel a hirdetést az alkalmazás, amin keresztül egy kattintással meg lehet rendelni a bútorokat. Az anya mikor megtudta, hogy a visszaküldés díja összesen 180 dollár lenne, úgy döntött, hogy megtartja a bútort és megpróbálja eladni, hogy a lehető legkevesebb legyen a tanulópénz.

De a történetnek még nincs vége. Az Amazon ahogy értesült a véletlen vásárlás híréről, azonnal felajánlotta a nőnek, hogy ingyenesen visszaveszik a kanapét, a pénzét pedig haladéktalanul visszautalják. 

Akárhogy is, egy dolgot megtanult Isabell: alaposan be kell zárni minden alkalmazást, amikor odaadja a kislányának a telefonját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik