Élet-Stílus

Óriási ötlet volt késes gyilkossal reklámozni a házat

Milliók kattintanak az extrém ingatlanhirdetésre.

A michigani Lansing egyik ingatlanközvetítője, James Pyle úgy gondolta, Halloween közeledtével megpróbálja kicsit feldobni az egyik értékesíteni kívánt ház hirdetését.

Sikerült neki.

A 105.000 dollárért (32 millió forint) kínált, 1911-ben épült négy hálószobás ingatlan reklámfotóin a Sikoly című horrorból (is) ismert Ghostface bukkan fel: a teraszon vagy épp az egyik szobában a függöny mögött álldogál a nagy késsel, gereblyézik a kertben, halloween-tököt farag a gyilkos eszközzel.

Az ember azt gondolná, hogy egy késes gyilkos inkább elriasztja a vevőket, de ezúttal (is) beigazolódott, hogy a negatív reklám is lehet hatásos.

Pyle azt nyilatkozta, hogy mivel az ingatlan nem feltétlenül a legnépszerűbb környéken található, nem számítottak komoly érdeklődésre, ő maga 500-1000 közötti kattintást várt a Zillow oldalon elhelyezett hirdetésre.

Kicsit tévedett: négy nap alatt csak a site-on már több mint egymillióan nézték meg a vicces képeket,

(a facebookos, twitteres említésekkel együtt már 5 millió környékén járhat az említések száma), az ingatlanost pedig ismert tévéműsorokba hívják, hogy nyilatkozzon a sikerről.

Ja, és már komoly érdeklődő is bejelentkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik