Élet-Stílus

Beragadt gázzal ment körbe-körbe egy reptéri jármű egy gép mellett, hatásos módszerrel állították meg

Egy utas készített videót a chicagói repülőtéren történt esetről, ami annyira látványos, hogy fél nap alatt már több hatmilliószor nézték meg.

Elszabadult egy ételszállító autó hétfőn a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtéren. A jármű hátrafelé kezdett el körbe-körbe száguldozni egy utasszállító mellett, miközben a közelben lévő dolgozók kétségbeesetten ugráltak el előle.

Az esetről egy utas készített videót, amit aztán Twitter-oldalán osztott meg, amit alig tíz óra alatt már hatmilliószor néztek meg. A felvétel végén látni, ahogy az egyik dolgozónak végül sikerült megállítania az ételszállítót, egy nem éppen kifinomult, de annál hatásosabb módszerrel.

Az American Airlines amerikai légitársaság közlése szerint a járművön beragadt a gáz, és ez okozta, hogy féktelenül kezdett el körözni a betonon – jelentette a helyi sajtó. A cég közleménye szerint senki sem sérült meg, és az érintett gép mindössze tíz percet késett az eset miatt.

A cég egyben köszönetet mondott a járművet megállító dolgozónak, amiért gyorsan gondolkodva megoldott a problémát. A légitársaság jelezte, hogy vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban.

A kiemelt képen az elszabadult ételszállító a chicagói OHare repülőtéren. Fotó: Twitter/Kevin Klauer

Ajánlott videó

Olvasói sztorik